KIRJOITA KAUPUNKI­HISTORIAA

Makkara on aina ollut stadilaisten lempparibygga. Viiskyt vuotta jengi on treffannut makkaran höörnan alla. Makkara on tullut kypsään ikään, ja tänä vuonna fiirataan sen 50-vuotisfestii.

Makkaratalo on ollut helsinkiläinen maamerkki, tapaamispaikka, läpikulkureitti ja kauppapaikka jo 50 vuotta. Juhlan kunniaksi Makkaratalossa toimiva kauppakeskus Citycenter ja Sponda Oyj etsivät tarinoita talon historiasta ja tästä päivästä; mieleenpainuvia kohtaamisia, hauskoja sattumuksia ja merkityksellisiä muistoja.

Jaa oma tarinasi, arvomme kaikkien tarinan tai kuvan jakaneiden kesken neljä 50 €:n lahjakorttia ja yhden 200 €:n lahjakortin Citycenterin liikkeisiin. Tarinoita julkaistaan tällä sivustolla pitkin juhlavuotta 2017.

Voit myös jakaa kuvamuiston Citycenterin Instagramissa tunnisteella #makkaramuisto.

Tarina-arvonnan säännöt

1. Järjestäjä Kauppakeskus Citycenter

2. Ajankohta Tarinoita voi jättää citycenter50.fi-sivustolle 13.2.2017 alkaen vuoden 2017 loppuun saakka.

3. Osallistuminen Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat osallistumisaikana jättäneet tarinansa citycenter50.fi-sivustolle yhteystietonsa kera tai jakaneet kuvamuiston Instagramissa tunnisteella #makkaramuisto. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Jätetyt tarinat tarkastetaan ennen julkaisemista. Järjestäjä pidättää oikeuden stilisoida tekstejä ja jättää julkaisematta aiheettomia tai hyvän maun vastaisia tekstejä. Osallistuja voi halutessaan kirjoittaa nimimerkillä, jolloin osallistumislomakkeeseen tulee merkitä käytettävä nimimerkki. Ilman nimimerkkiä jätetyt tekstit julkaistaan nimellä. Jätettyjä tekstejä voidaan käyttää joko osissa tai sellaisenaan osana kauppakeskus Citycenterin juhlavuoden markkinointia ja viestintää. Tarinat julkaistaan noin kahden viikon viiveellä jättämisestä.

4. Palkinto Kilpailussa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken neljä 50 €:n arvoista lahjakorttia Citycenterin liikkeisiin huhti-, touko-, elo- ja syyskuussa (1/kuukausi). Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vuoden 2017 lopussa yksi 200 €:n lahjakortti Citycenterin liikkeisiin. Palkintoa ei vaihdeta. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta myöntämispäivästä.

5. Arvonta ja palkinnon luovutus 50 €:n lahjakorttien arvonnat suoritetaan 3.4., 2.5., 1.8. ja 1.9.2017 ja 200 €:n lahjakortin arvonta 1.12.2017. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista myös järjestäjän Instagram-tilillä ja Facebook-sivuilla. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan (5 arkipäivää) kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja.

6. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

7. Arpajaisvero Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

© CITYCENTER 2016

OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN.
HISTORIAKUVAT: HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO